ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας «TAX METAL» δραστηριοποιείται, εδώ και 28 χρόνια, στην κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Φροντίδα μας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός κι ο εξοπλισμός χώρων μαζικής εστίασης. Κύριο αντικείμενό μας η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού και λοιπών ειδικών κατασκευών σε διαστάσεις που προσαρμόζονται στο χώρο σας. Απευθυνόμαστε σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, μπουγατσατζίδικα, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, σνακ μπαρ, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ανθοπωλεία, μελισσοκόμους, κλπ.

Μεγάλη ποικιλία κατασκευής προϊόντων, όπως επαγγελματικά ψυγεία, μπουγατσιέρες, πάγκοι, χοάνες, μπεν μαρί, ερμάρια, λάντζες, θερμοθάλαμοι, ξηροκαρπιέρες, ψησταριές και οποιαδήποτε ειδική ανοξείδωτη κατασκευή. Κύριο χαρακτηριστικό των κατασκευών μας είναι η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο. Η κατασκευή όλων των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/8-10.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επαγγελματικό εξοπλισμό για χώρους μαζικής εστίασης. Όλες οι κατασκευές, κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/8-10 σε οποιεσδήποτε επιθυμητές διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.