ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ”TAXIARIS INOX” δραστηριοποιείται από το 1989 με απόλυτη επιτυχία στην δημιουργία χώρων μαζικής εστίασης. Με πάνω από 1000 πελάτες πανελλαδικά αλλά και στην Ευρώπη, η ”TAXIARIS INOX” μελετά, κατασκευάζει και εξοπλίζει χώρους εστίασης θέτοντας ως κύριο στόχο την βέλτιστη λειτουργία τους.

Ξενοδοχεία, Cafe Bar, Εστιατόρια, Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, από τους κορυφαίους στον κλάδο τους, μας εμπιστεύτηκαν και μας επιβεβαίωσαν με την επιτυχία τους.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού και λοιπών ειδικών κατασκευών σε οποιαδήποτε διάσταση με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά. Μεγάλη ποικιλία κατασκευής προϊόντων, όπως Επαγγελματικά ψυγεία, Bar station, Coffee station, Ψυχόμενες και θερμαινόμενες βιτρίνες, Ερμάρια, Τραπέζια εργασίας, Χοάνες, Μπεν μαρί, Λάντζες, Θερμοθάλαμοι, Ραφιέρες, Καρότσια μεταφοράς, Ψησταριές καρβούνου, Πάγκοι απολεπισμού, Drainer και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή χρειάζεται, με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η βελτίωση και ισχυροποίηση μας στην μελέτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή χώρων μαζικής εστίασης με εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας και να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματική υλοποίησή του, η εταιρία μας:

1) Παρακολουθεί με απόλυτη προσοχή τις ανάγκες των πελατών της και την εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

2) Χρησιμοποιεί και βελτιώνει συνεχώς τα υλικά που χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη στον επαγγελματικό εξοπλισμό.

3) Δίνει έμφαση στην αρχιτεκτονική και διακοσμιτική μελέτη του χώρου, με στόχο να προσδώσει ένα άρτιο και αρεστό στον πελάτη αποτέλεσμα.